Ny mobil

Motorola V3iJahapp, blev en ny mobil trots allt. Åkte till Farsta igår efter jobbet och hamnade på The PhoneHouse där de försålde telefon till mig. Efter mycket letande fastnade jag till slut för en Motorola av alla märken som finns. Det blev en Motorola V3i, alltså en GSM-telefon. Så nu är jag i klorna på Telia i ytterligare 18 månader, men det är det kanske värt. :)
Telefonen är grymt snygg och fungerar klockrent. gillar den superslimmade looken. Enda nackdelen är väl då att den är en GSM och inte en 3g. Den enda skillnaden jag märkt med det är väl i och för sig bara att det går långsammare att wappa, men vad gör väl det. Hade ändå tänkt att skaffa ett Bredband Borta-kort från Bredbandsbolaget/Telenor till laptopen, så då behöver jag ändå inte 3g i mobilen.

Extra cred för att det snabbt och smidigt gick att synca telefonboken mot Outlook. Minuspoäng dock för att verktyget är grafiskt och i formen av en gsm-telefon. Så såg Nokias PC Suite ut en gång i tiden, tack o lov slutade dem med det upplägget.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier