Hamburgare

Faximil Aftonbladet - Klassisk hamburgareGud vad sugen jag blev på hamburgare nu då!
Aftonbladet har recept på grillade dito idag, och det såg så jävla gott ut… Speciellt den klassiska burgaren kändes väldigt på. Det där ska jag köpa ingredienser för och tillverka i nästa vecka när jag fått in lite nya pengar. Kassan har sinat duktigt under semestern, konstigt nog går det åt mycket mer pengar än vad man tror när man är ledig.

Idag är näst sista dagen innan jag åter måste återvända till min arbetsplats. Visserligen är det bara i fem dagar jag behöver vara där, sen väntar ytterligare 2 veckor av ledighet. Min kära kusin försöker få mig att börja spela World Of Warcraft. Jag måste ju erkänna att jag är smått lockad, men samtidigt har man ju hört hur lätt det är att fastna i det och jag har ju inte några problem med fritissysselsättningarna som det är idag – utan WoW, så vi får väl se.

Dagens projekt är tvättning. Rena kläder är bra att ha när man skall arbeta – har jag hört.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier