Alltid fel kö

ICA SupermarketDet är någon sorts förbannelse som vilar över mig och köer. Varenda gång man väljer kö på Konsum, hamburgerhaket eller något liknande så händer alltid något som gör att just den kön man står i blir långsammast. Idag besökte jag ICA Supermarket för att handla lite mat. Valde åter den kortaste kön.

Vad händer? Jo naturligtvis har den som står två personer före mig i kön och just blir expedierad fel rabattkuponger. Och i stället för att acceptera faktum och gå miste om att spara 3 kronor så ska det förstås tjafsas och det slutar med att kassören går och hämtar rätt produkt åt kunden. Fem minuter extra i kö helt i onödan.

Just den Supermarket-butik jag vanligen frekventerar har dessutom en otrevlig ovana att alltid ha för få kassor öppna. Man har en hel drös kassor men det är sällan eller aldrig mer än max 1-2 stycken öppna.

Nåja, det finns ju värre saker att hetsa upp sig över, men det där är väl lite av ett stress-syndrom. När jag flyttade till Stockholm sa jag att jag aldrig skulle rusa efter ett tunnelbanetåg. Vad gör jag nu? Jo, jag springer som om varje tåg vore det sista. Suck.

Andra bloggar om: , , ,