Utan telefon i Turkiet

Innan vi åkte till Turkiet så fick jag lämna in min z2 på service eftersom jag kraschat glaset på den. Därför fick jag ta med min gamla S4 i stället.

I onsdags eftermiddag så skulle vi ta ett dopp vid poolen som vanligt. Jag tog med mig telefon och kortet till rummet och så gick vi ner. Vi bestämde att gå direkt ner i poolen i stället för att ta en solsäng först. Sagt och gjort så hoppade vi i poolen. Efter några sekunder så insåg jag att jag hade något i badbyxorna. Det var min telefon. Jag tog upp den direkt, tog isär den och la den på tork. Dagen efter startade den men den tar inte längre emot laddning och den tror att hörlurar är anslutna hela tiden. Dessutom går det inte att ringa med den.

Som tur var så har jag även min iPad mini med på resan så att jag i alla fall kan kommunicera med omvärlden. Det är ju lite ironiskt att den vattentäta telefonen skulle gå sönder precis innan resan. Frågan är om försäkringen gäller för sådant här. Även om det bara är en reservtelefon vore det ju bra att få den åtgärdad.

Man känner sig lite handikappad utan telefon. Speciellt när det händer utomlands. Men nu är det söndag och det har ju ändå gått bra. Man vänjer sig kanske.

20140706-120051-43251282.jpg

21 dagar kvar

Nu är det numainte lång tid kvar till årets semester börjar. I år ska jag vara långledig från jobbet. Vecka 27-33 blir det ledigt i år, en bra chans att ladda batterierna.

Börjar semestern med att packa badkläderna och åka till Turkiet tillsammans med Nanna. 8 dagar på Numa Beach utanför Alanya blir det och det ska bli riktigt nice.

Det är första gången någonsin som jag reser och har All inclusive så det ska bli intressant att uppleva det. Hotellet är nybyggt och nyöppnat och har hittills fått mycket bra kritik från de gäster som redan hunnit vara där.  Alla inlägg under resan till Turkiet kommer hamna i inläggsserier-menyn.