En månad med Ekster Wallet

För en månad sedan så fick jag min Ekster Wallet som jag beställde via en kampanj på Kickstarter. 

Jag måste erkänna att när jag första gången tog den ur paketet var jag skeptisk. Var det här verkligen en bra produkt och värd de pengar jag hade lagt ner på den. Jag började dock använda den och gjorde den i ordning med mina betal- och id-kort skyddade och mitt resekort lätt tillgänligt så tdet går att skanna utan att ta kortet ur plånboken. 

Jag har alltid varit en sån som haft min plånbok i jackfickan eller i en väska och många gånger fått erfara att plånboken inte befunnit sig där jag själv har varit. Med den här plånboken har det beteendet ändrats. Nu har jag i princip allitd min plånbok i framfickan på mina byxor och det är enkelt att få tag i den när jag behöver den. Själva delen som håller korten på plats rymmer ungefär sex kort och man får tänka på att inte placera betal- eller kreditkort längst fram. Eftersom de oftast har stansade tecken på sig riskerar de att fastna om man har ett sånt kort först. 

Jag vet inte exakt hur stor glädje man kommer ha av tracker-kortet som sitter i plånboken men vem vet, någon gång kanske det visar sig att det kommer till nytta. Men som sagt, på det hela taget så är jag ändå mycket nöjd med plånboken. 

Dela i Sociala medier