Min Everyday Backpack har kommit

2016-11-18-22-06-55Äntligen har min Everyday Backpack från Peak Design kommit! Jag har länge letat efter den perfekta ryggsäcken. Kanske är mitt letande över nu.

Det är egentligen tänkt som en ryggsäck för fotografer men passar lika bra för andra användningsområden. Som jag skrivit om tidigare är det här det första projekt som jag har ”backat” på Kickstarter. Delvis finansierades den av en gemensam födelsedagspresent från min mamma och pappa.

Ryggsäcken skulle komma i slutet på november eller början på december. För ett par veckor sedan meddelade Peak Design att de hade börjat skicka ut ordrar. 27 000 väskor skulle ut från deras lager så det var inte gott att veta när det skulle bli min tur.

I tisdags fick jag ett mail att min ryggsäck var skickad och skulle komma igår. Det såg mörkt ut eftersom DB Schenker som sköter transporten i Sverige har leveransproblem efter förra veckans snökaos men jag hade tur och igår landade den hos ett ombud och jag kunde hämta den och packa upp den.

Ännu är det lite tidigt för ett fullständigt omdöme, men den känns väldigt rejäl och stabil. Välgjord med bra detaljer. Jag har flyttat in i den och organiserat upp den och jag tror att jag kommer bli mycket nöjd med den när jag väl börjar använda den på riktigt.

Dela i Sociala medier