Kvällen före den stora dagen…

I morgon är det den stora dagen. Dagen då jag ska få min nya ledarhund Walter. Klockan 13 i morgon börjar kursen och strax efter klockan 15 kommer vi få möta våra hundar. Vi är sju killar som går kurs denna gången. Alla kommer nog vara lika spända och förväntansfulla på att få träffa just sin nya vän.

Väskan är nästan packad, bara några små saker som ska dit sen är jag klar. Det kommer nog bli lite svårt att sova i natt tror jag. Sen kommer en lång förmiddag. Den har jag beslutat att tillbringa på kontoret. Jag vet inte om jag kanske får så himla mycket gjort där men förhoppningsvis går timmarna fortare där.

I morgon vid ungefär den här tiden ligger han förhoppningsvis nöjt och snusar i sin korg medan jag kan berätta om första dagen och framförallt det första mötet.

 

Dela i Sociala medier