Dags för turné

SJ 3000. Foto: Stefan Nilsson/SJ
SJ 3000. Foto: Stefan Nilsson/SJ

Nästa vecka är det idel resande. Man blir trött bara man tänker på alla mil som ska passeras på tåg under nästa vecka, samtidigt är det intressanta, inspirerande och roliga saker på gång så det kommer ändå bli en bra vecka tror jag, om än intensiv. Måndagen börjar i alla fall med att jag sitter vid mitt skrivbord hela dagen, men sen drar det igång…
Så här ser turnéplanen ut:

 • Tisdag 12 november
  Avgång till Linköping 09.21.
  Möte i Linköping hela dagen.
  Återresa från Linköping 19.01. Hemma i Stockholm 20.40. 
 • Onsdag 13 november
  Mot Karlstad tillsammans med vår förbundsordförande.
 • Torsdag 14 november
  Möte i Karlstad på morgonen och sedan tåg 13.30 mot Katrineholm. Snabbvisit hos mamma och förhoppningsvis får jag även träffa Kenny.
 • Fredag 15 november
  Temadag om arbete i Katrineholm hela dagen. Vid 17-tiden går tåget mot Linköping.
 • Lördag 16 november
  Efter en natt på ”Frimis” så ska jag hålla föredrag på ett medlemsforum under förmdidagen. Strax efter klockan 15 vänder jag åter mot huvudstaden.

Efter den här intensiva lilla turen så ska jag sen njuta av en veckas semester på Lanzarote tillsammans med Daniela. Därefter så väntar en till hektisk vecka med personaldagar, personalfest och konferens. 

Dela i Sociala medier