Tillökning i familjen

Nästa helg får vi tillökning i familjen. Efter att Frostis slutade springa så har vi pratat om att skaffa en ny katt som sällskap till Sputnik. Vi har använt Kattluckan som hovleverantör och det har vi tänkt fortsätta med. I dag åkte vi dit för att träffa en katt som heter Jasper, en svart-vit kille som de trodde skulle kunna passa för oss och Sputnik.

När vi kom dit och träffade Jasper var vi snabbt överens om att det inte var en katt för oss. Det är säkerligen en jättetrevlig kille, men det kändes helt enkelt inte rätt. I stället fick vi träffa Sammy, en bruntigré med vita fötter. En något större pojke som direkt var väldigt kelig och trevlig och det kändes betydligt bättre. Sammy hade lämnats in för avlivning men fick en ny chans när Kattluckan plockade upp honom. Vi bestämde oss nästan direkt för att det här är en katt vi ska prova att ta hem. Förhoppningsvis kommer han fungera både med Sputnik och hundarna och de med honom. Nästa helg flyttar han in på prov, ett prov som vi så klart hoppas ska bli permanent.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier