Ny leksak: Asus Eee PC 1008HA

DSC_2319DSC_2327Så var det dags igen…. En ny leksak har hittat in i huset. Den här gången är det en Asus Eee PC 1008HA som är röd till färgen. Det är alltså en mini-PC med 10″-skärm. Skillnaden på den här mot tidigare exemplar är framförallt tunnheten men också att den har ett tangentbord som i princip är fullstort laptoptangentbord vilket gör den väldigt lätt att skriva på. 1Gb RAM-minne känns lite snålt men går ju att fylla på. 160 Gh Hårddisk har underverket bestyckats med. Wlan och blåtand men däremot inget 3G, vilket jag insett att man hellre har i form av en dongle eller genom att använda mobilen som mobilt modem.  Maskinen kör Windows XP Home edition

Klart godkänd som portabel surfdator. 1,1 kilo tung och ryms lätt i väskan eller ryggsäcken.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier