Must have sperm!

iSperm

Jag visste ju att det fanns konstiga applikationer till iPhone.  Den här är dock något av det roligaste jag sett och något jag absolut måste skaffa. Applikationen heter iSperm och är ett racingspel för spermier. Det handlar helt enkelt om livets stora lopp: Styr din spermie och bli först in i ägget.

Applikationen finns att köpa i App store och kostar 7 spänn.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Dela i Sociala medier

    3 Replies to “Must have sperm!”

    1. De allra flesta nördapplikationer för iPhone är mer eller mindre i den där genren och det bekräftar bara min teori om iPhone och dess hype — att det måste till sånt här för att folk verkligen ska finna en anledning att skaffa en =)

      • Hehe det finns för visso en himla massa mer seriösa och smidiga applikationer också. Det är nog snarare så att det är för iPod Touch (iPhone utan telefon) som man gör nördapplikationeran. iPhonen säljer nog sig själv utan sådan draghjälp, där är det nog mer praktiska applikationer som Hitta.se-applikationen, Facebook, Kokbok, TV-guide och annat som lockar – fast det kanske också är nördapplikationer – såna man egentligen inte behöver men som underlättar ens liv och gör än ännu mer onlineberoende.

    2. Om man vickar på telefonen i labyrint-kulspelet för att få kulan i hålet… hur gör man då för att få spermierna till ägget? ;)