Imitationer på Almåsa

Göran Gabrielsson imiterar Leif GW PerssonJag tillbringade en spännande helg på Almåsa konferens i helgen med diverse spännande aktiviteter tillsammans med ett 50-tal andra synskadade i ålder 25-35. Temat var att föryngra Synskadades riksförbund.

Det var en trevlig och givadne helg med många bra seminarier och föredrag. En av höjdpunkterna var när vi fick besök av Göran Gabrielsson, känd från bland annat P1’s Public Service [poddradio-länk].  Han började sin lilla show med att imitera Göran Hägglund per telefon, därefter följde Carl Bildt, Lasse Bengtsson, Hans Willius, Leif GW Persson, Marit Paulsen, Göran Persson, Kungen, Jan Guillou, Arne Weisse och många många fler. Riktigt skoj.

På lördagskvällen var det god middag följt av karaoke och bar, jag höll mig till det senare och timmen blev aldeles för sen innan det blev sovdags. Att dessutom gå upp och äta frukost 07.30 en söndagmorgon är på gränsen till too much. Det blev en tidig söndagskväll och kände mig ändå hygglit utvilad i morse.

Denna helg innebär arbete i drivor och därefter ännu en helg ute på Almåsa, denna gång är det ljudmedia som står på programmet. Fullt ös således.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier