Ut med det gamla, in med det nya

SEBs digipass

Äntligen! Idag har jag äntligen bytt bank! Efter en himlans massa år är det dags att säga bye bye Sörmlands Sparbank/Swedbank. Jag gör slut!  Var idag och besökte SEB i Farsta och skrev på papper för nya kort, konton och allt annat man måste ha.

Med min vanliga otur så drabbades banken av ett totalt datorhaveri medan jag var där så jag kunde inte få några besked om kort medan jag var där, men strax innan 16 så ringde tjejen från banken och meddelade att allt var klart.  Digipassen, dosan man använder för att logga in i sin internetbank fick jag med mig hem så nu återstår bara att fixa med alla autogiron, elektroniska fakturor och framförallt se till så att inbetalning av lön och andra ersättningar hamnar på rätt konto i rätt bank.

Det känns lite märkligt att äntligen vara kreditvärdig igen, det är snart ett år sedan jag skrev om detta med kreditupplysningar. Nu behöver jag inte längre bry mig om det. I juli hade jag tre prickar kvar som låg och skräpade men nu finns dem inte längre och det är så otroligt skönt.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Ut med det gamla, in med det nya”