Konsert på Snövit

I går kväll var jag och Jocke och såg Sanna Carlstedt på Snövit på Ringvägen. En trevlig kväll blev det med både Sanna, Trampe, Johan Johansson och en artist jag inte sett förut.

Johan plockade fram en del gammalt material så som Världens bästa dåliga exempel. Dessutom var Dömd med så klart och sist kvar i Johans set var naturligtvis Holger. För som ni vet: Holger är kvar!

Sanna kom på scen efter pausen med Önskelistan, Valdemar, Svarta tulpaner, Ett glas vin och extra nummer i form av Välkommen hem och slutligen hennes sämsta låt, hon brukar kalla den för Katrineholms-låten när hon står på scen. Den handlar om en raggare som har samlag med sin bil. Vad det har med Katrineholm att göra kan man ju undra, men jag och Sanna har ju det gemensamma att vi båda kommer från den trakten, äve n om Sanna är Julitadotter snarare än Katrineholmare.

En trevlig, men något för högljudd spelning blev det i alla fall. Lokalen på Snövit är inte den bästa och publiken var osedvanligt odiciplinerad. Jag fattar inte hur man kan gå för att lyssna på trubadurer och visartister och så sitta och prata genom hela setten.

Foto samtliga bilder: joche.se

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier