Dags att byta virtuellt hem?

UPPDATERAD 2008-07-31: De tekniska problem som beskrivs i detta blogginlägg är lösta av webhotellet, vilka levererat en mycket bra support detta ärende. Nedanstående text är således inte längre aktuell och har i viss mån blivit redigerad.

Jag blir snart galen. Webhotellet Crystone som jag bor hos just nu fungerar bara sämre och sämre för varje dag som går och det här är ohållbart nu. Har seriöst börjat kika runt efter ny boplats för web och mail. Västeråsbaserade Loopia har attraktia erbjudanden och deras tjänster har visat sig stabila och pålitliga.

Har skickat mail till Crystones kundservice med fem punkter som jag anser inte fungerar bra och väntar på svar från dem.

Ska bli spännande att se när, och i vilken form, jag kommer få svar. Tills dess fortsätter jag leta alternativa lösningar.

Dela i Sociala medier

    3 Replies to “Dags att byta virtuellt hem?”