Dags att flytta igen!

flyttlada.jpgJaha! Fram med flyttkartongerna! Joche.se ska åter byta hem. Egentligen ska vi inte flytta så långt, förmodligen bara några meter rent fysiskt. Nu går i alla fall flytten från Neno som blev uppköpta av Crystone 2007. Flytten går således till det nya bolagets servrar vilket jag hoppas ska ge mer stabilitet framförallt åt de andra webprojekt jag är delaktig i, men även för joche.se förstås. På senare tid har den långa perioder varit oförklarligt nere, vilket skapat en viss frustration för mig.

Så om några dagar bör jag vara hemma på min nya serverplats. Mattias som varit inneboende hos mig de senaste åren har även han flyttat ut och bor nu på sitt första egna webhotell, även han hos Crystone. Känns lite konstigt. Undrar om det är så här det känns när ungarna flyttar ut. Hur ska han klara sig, kommer han få tillräckligt med mat, och så vidare. :-) Nåväl, det går säkert fint det också!

Dela i Sociala medier