Stackars Affe!

Det ?r synd om Alf Svensson, ni vet han Kristdemokraten ifr?n sm?land. Han har n?mligen tvingats b?rja fundera p? att l?mna Svenska Kyrkan, skriver Aftonbladet idag.

Orsaken till Affes drastiska tankar ?r att Svenska Kyrkan ?mnar inf?ra en v?lsignelse f?r homosexuella par i sin gudtj?nstordning. Det inneb?r allts? att ett par som ing?tt partnerskap kan f? en v?lsignelse liknande den som ges n?r man och kvinna ing?r ?ktenskap. ”Det ?r naivt att tro att v?lsignelsen inte ?r en form av ?ktenskap” s?ger Alf Svensson till DN.

Jag f?rst?r inte problemet, faktiskt. Jag tycker det ?r naivt av Alf Svensson att tro att den svenska kyrkan inte ska f?r?ndras. Att Affe inte tagit del av det nya testamentets k?rleksbudskap var det l?nge sedan vi f?rstod, men att han ?r s? bef?ngt korkad att han t?nker sig att l?mna Svenska Kyrkan f?r detta, ja d? tror jag faktiskt inte han har d?r att g?ra. Kanske kan Livets ord, eller n?gon annan liknande sammanslutning passa honom b?ttre…?

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Stackars Affe!”

    1. Pingback: Joche.se » Välsignelseordning antagen