Aftonbladet gör det igen…

Hårda reaktioner efter aftonbladet.ses avslöjandet att myndigheten kräver in personuppgifter från webbhotell ”Det börjar allt mer osa diktatur, där medborgarna skall kontrolleras i minsta detalj”

ab-avslojar.jpgLögner, ännu mer lögner och Aftonbladet.

Aftonbladet har åter igen gjort ett stort avslöjande.

Den här gången har dem avslöjat ett pressmeddelande. Vilken bragd!
(Nyheten avslöjades av TechWorld redan i morse.)

Det är förvisso allvarligt att {sv:Skatteverket} ska försöka samla uppgifter om ett företags kunder. Att det dessutom torde vara olagligt är ännu mer allvarligt och allt är förmodligen bara en början av vad vi framöver kommer få se om Trafiklagringslagen (initierad av förre justitieminister Bodström) går igenom och andra liknande lagar där man med terrorn som hotbild tar sig friheter att granska medborgarnas privatliv. Tacka vet jag intenetoperatörer med integritetsmärkning. När vi får stadsnät indraget i kåken blir det garanterat Bahnhof som får leverera internet till mig.

Vad som också är allvarligt är att Aftonbladet ljuger för sina läsare.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier