Hem till städningen….

20135506.jpgJaha, dags att sätta sig på ett X2000 åter mot huvudstaden. Ska hem och städa, på tisdag har jag inbokad visning med Bostad Stockholm för de som står i den kommunala bostadskön och blivit erbjudna min gamla lägenhet. Känns inte jätteroligt att ha massvis med okända människor ränna runt i ens hem. Förhoppningsvis går det fort över. Ska bli spännande att se om det blir nån som vänder i dörren på grund av hunden den här gången också. Förra gången jag visade lägenhet så krävde en man att jag skulle ta ut hunden medan han kollade på lägenheten. Det kunde han glömma.

I morgon väntar allvaret på jobb igen. September har börjat, första höstmånaden med allt vad det innebär. Förutom att det blir mycket resande i jobbet och en föreståeende flyttning så ska det dessutom firas födelsedag. Firas o firas förresten… Är väl inte mycket att fira att man ska passera det magiska strecket och för alltid sluta vara tjugo-nånting.

Fast konstigt nog har jag inte så mycket ångest ändå, det var värre när jag fyllde 26 eller 27 tror jag. Nu har man liksom börjat vänja sig. :-) Fast det kanske kommer när bemärkelsedagen närma sig mer, men det tror jag inte.

Dela i Sociala medier