Fredag i Berlin

Skylt vid Checkpoint Charlie, den gamla gränspassagen mellan öst och väst.Klockan 09.20 ringde väckarklockan för en ny dag i Berlin. Vi gick upp och duschade och iklädde oss samma kläder som igår, bagaget är ju fortfarande på rymmen. Intog frukost vid S-bahnhof Alexanderplatz och åkte efter ett t-shirtinköp vidare mot Checkpoint Charlie. Vi tittade på den gamla gränsposteringen men hoppade över muséet eftersom det inte var speciellt handikappvänligt – eller snarare helt jäkla otillgängligt.

För min del blev det sedan en vanijlatte på Starbucks medans Mattias drack té. Åter till Alexanderplatz med U-bahn och nu har vi just intagit en sen lunch. Efter att ha smält maten ska vi vidare på nya äventyr i Berlin, kanske bär det av till det där stora monementet som vi pratat om att se.

Vi har också kollat på AirBerlins sajt igen, inga uppdateringar om vårt bagage, det står bara att tracing continues, vad det nu kan tänkas innebära.

Dela i Sociala medier