Telefonförsäljare

Jag blir galen av dessa telefonförsäljare. Inte bara galen, snarare rabiat, vansinnig och får konstiga vibrationer i kroppsvätskorna i flera timmar efter att ha haft med dem att göra.

I dag har jag pratat med tre stycken som säljer tjänster åt ett rätt stort finansspel. Första gången sa jag nej, andra gången sa jag NEJ. Tredje gången de ringde samma dag bad jag dem dra åt helvete.

Min vän N sa en gång att telefonförsäljare inte förtjänar någon respekt. Anledningen är att de är värre än prostituerade. Prostituerade säljer sin kropp, telefonförsäljare säljer sin själ. Hon har onekligen funnit en viktig poäng.

Snart kanske man får börja göra så här för att bli av med eländet.  (Länken upphittad hos Steffi som för övrigt också är med och bloggar ihop med mig och Robinpendlare.se)

För övrigt kan jag rapportera att det nyttar föga till att vara med i Nix-registret. De ringer ändå.

Andra bloggar om:

Dela i Sociala medier

  4 Replies to “Telefonförsäljare”

  1. Bästa sättet att bli av med en försäljare:

   Säg till telefonförsäljaren: ”Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid.” När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, ”Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det.”

  2. Tänkte bara säga att jag själv är telefonförsäljare, och det är nog det mest otacksamma jobb man kan ha. Huruvida jag sålt min själ eller inte är jag osäker på, men om jag får välja mellan att gå arbetslös och belastar svenska folket eller att ringa upp okända människor och ge ett erbjudande, så väljar jag hellre det sistnämda.

  3. Jag har inget val denna sommar än att vara telefonförsäljare. Pluggar i vanliga fall. Har sökt massor med sommarjobb men bara fått detta. Har dessutom barn som måste försörjas.