Dildo höll par vakna

dildo.jpg «Fjernet ulyd, funnet igjen dildo vibrator:-)»
Ett danskt par på semesterresa fick sin semesterresa och nattsömn förstörd. Ett mystiskt ojud i campingbussen gjorde det omöjligt att sova. När gryningen kom ringde efter reparatören som kom och snart hittade felet. En vibrerande dildo låg bakom sätena.

Paret blev både generade och långa i ansiktet vid upptäckten av vad som hade stört deras skönhetssömn. Bilbärgaren var vänlig nog att endast kräva 50 kronor i ersättning då han trodde paret skulle ha svårt att få ut något från försäkringen.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier

    2 Replies to “Dildo höll par vakna”

    1. Svar på din kommentar hos mig:

      Joche: Ja, det är otroligt. Nu fattar jag varför det går så bra för sexbloggare, fast det vimlar av dem…! Haha…

      De håriga benen kommer nog ganska långt ner på google numera, så det får inte lite mycket träffar, men en och annan träff får det fortfarande! ;-)