Lyteskomik på hög nivå

En blind man gav sig på sin granne med hugg och slag, rapporterar Expressen med flera. Orsaken var att den blinde mannen, som vid tillfället var aningens berusad, ville få veta vad klockan var. Han valde dock fel dörr att ringa på och hamnade hos en döv man som inte hörde frågan, men ändå förstod vad det handlade om. Han visade fram sin klocka för den blinde mannen som dock uppfattade den andres tystnad och helt sonika klappade på honom.

Inga vittnen finns till det inträffade och polisen vet inte heller om männen känner varandra sedan tidigare.
– De borde känna till varandras problem, säger Mikael Holmström till Sydsvenskan.

Ptja, inte fasen vet jag vad grannarna här i området eventuellt har för funktionshinder… För övrigt, snyggt ordval av polisen, ”varandras problem”. Jo, jag tackar jag.

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier