Packning


Packningen börjar så smått ta form nu. Framförallt är det en del teknisk utrustning som ska med…
Digitalkamera, bärbar dator, GPS-mottagare, mobiltelefon och alla dess olika laddningsdelar. Sulle ju behöva ett elverk också, men det får inte plats i ryggsäcken. Dessutom ska jag packa ner fyra stycken komradioapparater för intern kommunikation i England. Mycket praktiskt.

Ja, det blir en del helt klart, men är man teknikfreak så är man. Datorn ska användas dels för att skriva blogg och komma åt internet, dels för att få stöd med navigeringen i England.

Har inte bestämt mig för om jag ska ta med mig datorn till Berlin ännu, eller om jag ska nöja mig med att blogga via min mobiltelefon. Mest för att det är rätt jobbigt att släpa på all denna tekniska utrustning. När vi ska åka bil så fungerar det ju rätt så bra dock.

Dela i Sociala medier