Ny telefon


Nu har jag tr?ttnat p? att mina tv? (!) sladdl?sa telefoner har slutat fungera, s? nu har jag ?ntligen tagit mig f?r att k?pa en ny. Efter visst letande f?ll valet p? en Siemens Gigaset S440. Fastnade f?r den dels p? grund av f?rgsk?rmen och dels f?r att den har r?stutrop om vem som ringer.

Det enda irriterande ?r att man har valt att inte ha standardanslutning f?r headset. Det normala p? sladdl?sa telefoner ?r att de har 2,5mm miniteleplugg f?r headset. Men inte Siemens inte, nej de k?r med samma headset som passar till deras mobiltelefoner. Mycket st?rande. Tack och lov var headsettet ifr?ga inte s? dyrt, 179 riksddaler g?r det p?, dock hade inte Teknikmagasinet n?gra hemma idag.

F?rutom telefonink?pen fick ?ven Systembolaget och Hemk?p bes?k av mig och Skippen idag. Mat och ?l till husse! Dagens middag bestod av grillad vitl?ksmarinerad fl?skkotlett, klyftpotatis och bearnaise-s?s.

Dela i Sociala medier