Nattsuddande

Det blev visst en sen kv?ll i kv?ll…. Nattsuddar p? MSN med Mattias och Kenny, och dricker ?l samtidigt. Mattias har b?rjat projektet att bygga om sin webplats och det blir riktigt fint kan jag avsl?ja. Jag har inte legat p? latsidan jag heller. Jag har kastat ut e107 och i st?llet ?terinstallerat PHPX. Det k?nns sk?nt att ha kommit till skott med detta, framf?rallt eftersom bildwebben nu beter sig som den ska igen.

Skippen sover fridfullt i sin korg och utanf?r f?nstret gick just ett bullrande fylleg?ng f?rbi p? sin v?g mot tunnelbanan. Undras om kv?llen ?r slut nu eller om den bara har b?rjat.

F?r min del ?r i alla fall kv?llen snart slut, det ska inte fr?ja s? l?nge till innan jag kryper ner mellan lakanen med en god bok och sluter ?gonen f?r denna natt. Ty i morgon ?r en ny dag.

Dela i Sociala medier