Inget jobb idag

N?r jag vaknade i morse hade jag ett pannknack som inte var av den h?r v?rlden. Den migr?nliknande huvudv?rken kommer och g?r, tack och lov bara ett par g?nger per ?r och beror alltid p? att jag har ?veranstr?ngt mina ?gon, eller ja, snarare mitt ?ga f?r att vara helt korrekt.

P? den h?r huvudv?rken finns det inga piller som biter, utan det enda som finns att g?ra ?r att ligga kvar i s?ngen, tycka synd om sig sj?lv och f?rs?ka sova sig frisk igen. Tur att man har den solidariska v?rmedynan Skip som ligger t?tt t?tt intill en med huvudet p? armen, det ?r en riktig kompis det.

Nu har huvudv?rken i alla fall sl?ppt. Den finns molande kvar i bakhuvudet, men ?r p? en betydligt mer hanterbar niv?. Och i morgon ska man f?rhoppningsvis vara fit for fight igen.

Dela i Sociala medier