Lunch på Gatwick

Nu är vi framme i London och efter passkontroll och efter att ha hämtat vårt bagage har vi nu landat på Giraffe för en sen lunch bestående av hamburgare, lökringar och öl. Allt till priset av cirka £15. Maten var sjukt god! Nu ska vi snart bege oss till tåget mot London, mätta och glada!

20120814-134911.jpg

Semesterdags igen

Big Ben, London 2005Nu har jag påbörjat sommarens andra semester. Visserligen bara en vecka denna gång, men ändå. På tisdag förmiddag flyger jag tillsammans med en kompis till London, lagom efter att OS har tagit slut.

Jag ser verkligen fram emot att besöka London igen. Det är 7 år sedan sist och det ska bli kul att åter sätta fötterna på britannisk jord.

Vi kommer att bo nära Paddington station, ett gansak strategiskt läge med närhet till det mesta. Vi har inte planerat så mycket vad vi ska göra, men några saker är nog rätt klara, så som att vi ska titta på Big Ben, Westminster Abbey, åka med London Eye, titta på Traffalgar Sqare, besöka Kensington Gardens och liknande saker som bara måste göras i London. Dessutom vill jag gärna se Churchill War Rooms igen, ett museum i den bunker där Churchill styrde Storbritannien under andra världskriget. En annan plats jag gärna besöker igen är Tower of London.

Förutom det så ska vi äta gott, bara vara och mest troligt njuta öl i någon av stadens många beer gardens.

Det börjar bli dags att packa väskan och bestämma vad som ska med. Framförallt när det handlar om tekniska saker som dator eller iPad, digitalkamera och andra nyttigheter. Ett problem är ju också att dem i det där landet inte håller sig till normala elkontakter.

Bloggande under resan hamnar under taggen London 2012

Andra bloggar om: , , , , , , ,