Fanny har flyttat

FannyEfter att ha haft katten Fanny på prov i några dagar så har hon nu åkt tillbaka till Kattluckan som hon kom i från.

Fanny var en väldigt trevlig katt, men med väldigt stor integritet och personlig sfär som nästan gick att ta på. Hon hade inget som helst intresse av att umgås med våra andra katter och de höll sig också på rejält avstånd från henne. Hon är gärna social och kelig men man får själv söka kontakt med henne om man vill umgås med henne. Största delen av tiden låg hon på mitt skrivbord och höll koll på världen. Jag har på skrivbordet ett högtalar-system med touchkontroller. Tidigt i går morse så slog hon på detta och Sanna Carlstedt hördes från Spotify som hon lyckats starta, så unga fröken har i alla fall god smak.

Vi hade naturligtvis kunnat förlänga provperioden längre och ge henne mer chans att växa in i familjen, men det som avgjorde att hon fick flytta var framförallt att vår ena katt Frostis inte mådde bra. Han slutade leka med sin bror och låg mest på sängen och surade. Så snart Fanny hade hämtasts igår kväll började han åter vara mer aktiv och nu i morse har han återvänt till sitt katt-träd där han inte legat på flera dagar. Något som gör att vi känner att det var rätt beslut att låta Fanny få åka härifrån.

Nu är det bara hoppas att hon får ett trevligt hem någon annanstans. Hon behöver nog få bo någonstans där det inte finns andra katter, där hon får vara ensam kelgris och få mycket uppmärksamhet. Är du sugen på en sån tjejkatt, som gärna sover i handfat eller på skrivbord och som låter som en groda när hon pratar, ja då tycker jag du ska ta och träffa Fanny – eller Fina-Lina som hon hette innan hon kom hem till oss.

Andra bloggar om: , , , ,