Semestern 2014 är slut

Fem veckor går fort och idag är det dags att återgå till jobbet. Det känns faktiskt helt okej att börja jobba igen. Det var länge sen jag kände mig så utvilad och positiv efter en semester. Kanske beror det på att jag bara ska jobba en vecka och sedan ska ägna mig åt samträning med min nya ledarhund? Eller är det bara för att det varit fem riktigt sköna veckor ledig?

Det som dessutom är ett bra plus är att det ser fint ut på semestersaldot. Eftersom jag kombinerat semester och föräldraledighet har jag många semesterdagar kvar. Några av dem ska användas när vi åker till Budapest i oktober och några andra till juletiden.

Den här veckan är det lugnt på kontoret och det är en bra tid för att hinna göra undan lite saker som släpar efter våren. Veckan innan jag gick på semester ville helt plötsligt alla ha allting gjort samtidigt och det var så klart en helt omöjlig ekvation.

Det enda problemet med att jobba den här veckan är att restaurangen vi har i huset har stängt denna vecka. Just här omkring kontoret är andelen matställen rätt låg och jag är inte en sån kille som är bra på matlådor… Nåja, det ska väl lösa sig på något vis det också. Nu är det strax dags för en första fika med de kollegor som är här.

Trots temperaturer upp mot 30 grader idag känns det faktiskt helt okej att vara på jobbet!

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier