Dags för ny kamera: Canon EOS 500D

Nu har jag haft min Nikon D60 i lite drygt 2 år. Därför känns det inte helt fel att nu byta till en ny systemkamera. Den här gången blev det dock inte en ny kamera utan jag har köpt en kompis gamla kamera. Därför är jag nu stolt ägare till en Canon EOS 500D.

Den är utrustad med ett 18-135 objektiv vilket ju räcker väldigt långt. Det jag behöver skaffa är en extra blixt. Jag brukar sällan bli nöjd med vad den inbyggda blixten presterar. En Speedlite 430 står därför på inköpslistan framöver.

Jag har varit väldigt nöjd med min Nikon D60, det är en väldigt trevlig kamera. Det jag saknar är att den har lite för få inställningsmöjligheter lätt åtkomliga. Många basala saker som att ändra ISO-tal och liknande kräver inställningar i menyer. Min kära D60 ska nu få vandra vidare till en förhoppningsvis lycklig ny ägare.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier