Ekonomi, hej och hå!

Tänk vad skönt det vore om man hade obegränsat med pengar! Jag skulle gärna ta en sån där hundramiljonerkronorsvinst* och stoppa in på banken. Jag har sedan länge en prioriteringslista över saker jag bara måste köpa. På den listan står bland annat:
1. Nytt skrivbord
1. Bänkdiskmaskin
1. Ny TV
1. Utemöbler till balkongen
2. Ny TV-bänk
3. Ny bokhylla

Ja, ni ser, listan haltar lite… Det är aldeles för många, och dyra, saker på plats nummer 1. Nu i helgen så var tanken att klara av besök på IKEA, jag MÅSTE ha ett nytt skrivbord, det går liksom inte längre. Dock hade jag beräknat fel vad gäller löneutbetalningen denna månad. Det kanske löser sig ändå, tackvare mamma och ett Kampanjkort på IKEA, men ändå.

När jag ska få råd med bänkdiskmaskin vet jag inte, men det lär få vänta. I juni är det DreamHack med Soundic i Jönköping och i Juli åker jag och Mattias till Berlin. Allt kostar pengar. Mattias är dock en fena på att hitta billigaste färdsätt och bästa hotell-lösningar, så Berlin-resan blir ändå inte så dyr tack och lov. Hur dyrt det blir på DH det vete gudarna, men boende och sån’t kostar ju alltid…

Jag får sjunga som Stefan Ljungqvist; Om jag hade pengar…. Apropå honom, han spelar ju polisman Larsson i TV-serierna om Polisen i Strömstad. Har just upptäckt att det finns 11 böcker av Gösta Unefäldt i den serie som TV-serierna bygger på. Ett bibliotek nära mig ska snart få en beställning på böcker….

* – Plus i kanten till den som lyckas använda ordet i Alfapet!

Uppdatering 2007-06-23: Överstrukna saker inköpta.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Ekonomi, hej och hå!”

    1. Haha ja nu är det ju försent att starta en onemiljondollarhomepage. :) Du får hitta på nått annat för att få en bättre ekonomi.