Jag ?r s? f?rtappad!

27 dagar kvar till flytten.

F?rra helgen var Mattias och Nanna h?r. D? fick jag rensa av bordet fr?n tiotusenfemhundra?ttioelva saker som l?g d?r, inklusive en viss m?ngd disk. Denna disk staplade jag till ett gigantiskt diskberg i diskhon. Dessutom k?kade vi h?r d? och skapade p? s? vis ?nnu mera disk. Tror ni att jag har diskat den disken? NEJ ?r svaret, det har jag s? klart inte gjort. Jag har n?mligen inte orkat, inte tagit mig f?r, inte engagerat mig….

Jag skulle kunna skylla p? att jag ?r s? tr?tt n?r jag kommer fr?n jobbet att jag faktiskt itne pallar med att g?ra n?got annat ?n att p? sin h?jd laga mat och mest bara vara. Det ?r ju dessutom sant, men det ?r ingen bra f?rklaring, f?r man m?ste ju ?nd?, tragiskt nog.

Det som st?r mig mest ?r v?l varf?r i hela fridens namn jag inte tog tag i saken och gjorde detta redan f?rra s?ndagen efter att de hade ?kt hem.

Det ?r det jag s?ger: Jag ?r f?rtappad!

Uppdatering: Jag fick faktiskt r?tt mycket diskat idag. Det ?terst?r fortfarande lite disk, men jag ska ju ha n?got o g?ra i morgon ocks?. (skrivet 20:40)

Dela i Sociala medier