Hundtr?ning

Idag har jag och Skippen varit duktiga. Vi har k?rt n?stan en hel timme tr?ning ute. Allt gick perfekt och Skippen betedde sig som den perfekta ledarhund han ?r. ?nda fram till slutet av tr?ningen n?r vi skulle ?va apport.

Jag tappade mina nyckla p? marken och f?rs?kte med ett glatt ”Apport!” f? Skippen att plocka upp dem. Det momentet funkade bra, han tar nycklarna, kommer in fot och tappar nycklarna. F?rr har det g?tt att f? honom att ta dem igen med ett nytt ”Apport!”, men inte idag. Hans bruna hund?gon borrar sig in i mina och jag verkligen kan k?nna hans tankar. Han har ingen aaaaning om vad jag talar om. Apport har han aldrig f?rr h?rt talas om och om jag ?r s? dum att jag kastar mina nycklar ifr?n mig s? f?r jag v?l h?mta dem sj?lv.

N?ja. Resten av tr?ningen gick ju i alla fall bra. Man f?r vara glad f?r det lilla. Vi gick ocks? bort och botaniserade lite dit vi snart ska flytta. Konstaterade att min v?rldsbild ?ver nya bostadsplatsen inte riktigt ?verenst?mde med verkligheten. Jag hittade i alla fall lite alteranativa v?gar f?r att ta mig dit nu och kan konstatera att hundpromenadsm?ssigt blir det mycket mycket b?ttre p? nya st?llet mot vad det ?r idag.

Sk?nt att det bara ?r 26 dagar kvar nu. Jag l?ngtar!
I morgon har jag bett kollegan B att hj?lpa mig h?mta flyttkartonger, sen j?klar ska det b?rja packas!

Dela i Sociala medier