Sen kv?ll med Joche

S?ndagskv?ll i sverige. Sitter h?r med en stor mugg t? och lyssnar p? Bj?rn p? Soundic Radio. Snart ?r det dags att g? till s?ngen och l?gga sig f?r att vara pigg och utvilad f?r en ny arbetsvecka.

Har i alla fall f?rdelen att ha det tidiga passet denna veckan och s?ledes sluta 16 varje dag, dessutom ?r jag helt ledig p? fredag. Sk?nt! Det ?r en av de mycket f? f?rdelarna med att g? beredskap, den d?r lediga fredagen.

I morgon m?ste jag ocks? bege mig till PrisXtra och handla mat, f?r det ?r r?tt tomt i kyl och frys. F?rdelen med att handla p? PrisXtra ?r att jag kan ha Skippen ligga kvar p? jobbet medan jag klarar av handlandet o sen ?r det bara att ta en bil hem med hund och matkassar.

Idag har det inte blivit j?ttemycket gjort. Har ?gnat mej ?t lite service p? min dator, i form av att uppgradera Windows XP till Servicepack 2, och lagat de f?ljdproblem som det f?rde med sig. Mitt ljudkort ville n?mligen inte vara med och leka med RadioPlanner efter uppgraderingen, vilket gjorde att jag inte kunde s?nda radio. Efter ett par timmas fels?kande ins?g jag att det var Microsofts krav p? DRM-skydd hos ljudkortet som st?llde till problem. En enkel uppgradering av drivrutinerna l?ste programmet och nu snurrar RP som det ska igen.

Dela i Sociala medier