Man kanske v?njer sig…?

Andra dagen p? jobbet var inte alls lika hemsk som den f?rsta, ?ven om det fortfarande k?nns v?ldigt konstigt att jobba.

Jag vet inte riktigt vad jag lyckades g?ra ig?r n?r jag gick och la mig, men n?r min v?ckarklocka ringde klockan 07.00 i morse s? var inte klockan 7 utan bara 6. V?ckarklockan gick pl?tsligen en hel timme f?re. Man f?r v?l i och f?r sig vara glad f?r att det inte var ?t andra h?llet, f?r d? hade det blivit stressigt. Skippen tyckte dock att husse var v?ldigt konstig som inte gick upp n?r klockan ringde. Han som annars ?r s? morgontr?tt verkade helt inst?lld p? uppstigning s? d?r tidigt.

Det var tack och lov n?got lugnare p? jobbet idag, men ?nd? kom det in v?ldigt m?nga samtal. Det har dragit ig?ng p? allvar igen det m?rks ju. Vi ?r bara 6 stycken p? plats den h?r veckan, inte j?ttegott om folk s?ledes. Dessutom har jag beredskap. Peppar, peppar, s? har det varit lugnt ?nnu s? l?nge med bara en enda st?rning och s? f?r det g?rna forts?tta tack.

Nu kurrar det i magen, lunchen best?ende av fl?sk med l?ks?s ?r sedan l?nge borta och nu m?ste nytt energiintag ske.

Dela i Sociala medier