Jakten p? det f?rsvunna SIM-kortet


OK. Det ?r nog bara att erk?nna att jag har haft semester f?r l?nge!

Letar f?rtvivlat efter SIM-kortet till min tj?nste-telefon. Men det ?r som f?rsvunnet. Kan inte hitta det n?gonstans. Det skulle kunna ha att g?ra med att jag har en himla oordning h?r, men det skulle jag ju s? klart inte erk?nna.

Fr?gan ?r bara vad man d? ska ta sig till. Att vara utan SIM-kort ?r ingen dr?msituation n?r man ?r ska b?rja jobba igen. Det ?r dessutom inte s? l?nge sedan jag fick ett nytt SIM-kort av Tele2Comviq s? det vore ju onekligen lite pinsamt att be om ?nnu ett.

I ?vrigt har n?stan alla jobb-saker hittat fram. B?de nycklar och passerkort, s? det ?r bara det f?rbaskade kortet kvar….

Uppdatering: Har nu letat igenom h?r en g?ng till och kortel?ndet ?r helt enkelt borta. Bara att bita i det sura ?pplet och ringa Tele2Comviq Storkund i morgon o ?dmjuka sig….

Dela i Sociala medier