Dags för nyårsfest

Nyår närmar sig med stormsteg och i år ska jag tillbringa nyårsaftonens kväll hemma tillsammans med goda vänner. Idag har jag och Nanna förberett maten inför morgondagen så att det ska vara så enkelt som möjligt i morgon. Nyårsaftonen bjuder på följande meny:

Förrätt:
Toast Skagen

Varmrätt:
Vitlöksmarinerad helstekt fläskfilé med potatisgratäng och vitlökssmör.
Sallad (isberg, gurka, tomat, dressing)

Efterrätt:
Glass

Sju personer blir vi till bordet i morgon. Den största skara som har dinerat i mitt kök hittills. Det ska bli riktigt trevligt!

(Bilden: Ett välfyllt kylskåp med alla godsaker inför morgondagen. Jag har också ett rikligt förråd av Fun Light, det gäller att hålla sig med olika sorter – om man blir sugen. :) )

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier