Radioframträdanden på Ledarhundens dag

Idag är det den internationella ledarhundsdagen och eftersom jag är nyvald ordförande i SLHF blir det lite radiointervjuer idag. Mycket roligt! Började morgonen med en intervju i Vaken med P3 och P4 klockan 05.40 i morse och i eftermiddag blir det finkultur i form av P1 och programmet Nordegren i P1 klockan 15.00-15.45.

Jag ska prata om hur det är att ha ledarhund och hur det idag ser ut med diskriminering kring ledarhunden. Om att man blir portade från uteställen, offentliga lokaler och att folk till och med inte får jobb bara för att de har ledarhund. Naturligtvis handlar mycket om allergi och en överdriven rädsla för hundallergi. Trots att endast 1% av befolkningen lider av allergi mot hund.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier