En skadad hjälte

Skadad baktass med skoHar tillbringat en del av söndagsförmiddagen med att besöka DjurAkuten. Det var Nanna som igår när hon kom hit upptäckte att Skippen haltade på vänster bak. Det blev bara värre under kvällen och efter att ha pratat med vår egen veterinär så beslöt vi att Skippen skulle få träffa DjurAkuten. Dit åkte vi idag på förmiddagen och de har konstaterat att Skippens vänstra baktass har skadats. Oklart av vad, men det ser ut som översta lagret av trampdynan har nötts bort.

Skippen med uppblåsbar krageNu har han fått sko att ha på tassen och ligger nu med krage inne, något han naturligtvis inte uppskattar. Han ligger och suckar väldigt högljutt för att förklara hur synd det är om honom på en skala mellan ett och tio.  Sko ute och tratt inne samt smärtstillande medicin löd veterinärens order. Sko kan han behöva ha ute  i kanske 2-3 veckor tills det är helt läkt. Stackars vovven.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier