Helgens mat

TacosMat är gott och ibland behöver man få frossa lite. I lördags kväll stod tacos på menyn. Jag tycker man kan välja bort det man inte är så förtjust i och fokusera på det man gillar, således gurka, röd lök, vitlökssås, röd sås, köttfärs och mjuka skal.

Till detta dricks med fördel öl. I just detta fall var det Staropramen som konsumerades.

Pizza ála JocheEftersom det blev så mycket ingredienser över så fick det bli söndagspizza med lök, köttfärs, ost och färska champinjoner, de senare ingick inte i tacomåltiden utan de införskaffades specifikt för pizzan. Pizzan blev sanslöst god, något av det bästa jag gjort tror jag hehe. Dock var det nog lite väl mycket socker i tomatsåsen jag använde såg jag senare på mina blodsockervärden som var något för höga, men man lär sig alltid något av det och nu har jag en idé om hur jag ska göra nästa gång för att få ett gott resultat – även på blodsockerproven.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier