Dagens lästips: Marley Och Jag av John Grogan

Har just lagt beställning på boken Marley Och Jag: Livet och kärleken med världens värsta hund av John Grogan i talad version. Jag tror att det här är en kanonbok att läsa. Se bara beskrivningen från AdLibris nedan:

En bok för alla som älskar djur eller som bara har en kärleksfullt hjärtaNu är den här! Boken om Marley, världens mest neurotiska och älskvärda hund, boken som har hyllats av både läsare och kritiker, legat 50 veckor på den amerikanska försäljningslistans förstaplats och sålt i otroliga 2,5 miljoner exemplar.

Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva.

Marley och jag är en berättelse om villkorslös kärlek och lojalitet, om hur en hund kan lära oss vad som verkligen betyder något. Det är en bok för alla som älskar djur, för alla som har ett stort hjärta.

Vad tror ni? Visst lär den vara bra?

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Dagens lästips: Marley Och Jag av John Grogan”

    1. Läste den boken när jag och Joel var i Danmark. Den gick inte släppa. En jättebra bok men givetvis sorglig och jobbig också men det är ett bra lästips. Kram på dig!