Vem fan är Per?

OK, så de norska meteorologerna har döpt honom till Per. Han som stormar runt om i landet. Jag heter också Per, i andra namn, men inte fasen är det jag som stormar omkring där ute det ska ni ha klart för er.

Han drar i vilket fall som helst fram över landet och vad jag förstår av prognoserna så ska vi inte räkna med att bli skonade här i Svealand även om det inte blir i närheten av vad de upplever nere på västkusten. Snö och is o annat elände har dem också hotat med, vädergubbarna.

Vi kan nog i alla fall räkna med en både blåsig och snöig kväll. Man bör nog försöka hålla sig inomhus tror jag.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

    2 Replies to “Vem fan är Per?”

    1. Det var nog någon norrman som hade en kompis vid namn Per som var lite blåst, och då blev det att stormen fick heta Per också. *Tror*

    2. En mycket intressant tanke, onekligen. Undras vad jag skulle döpt en orkan till… =)