Det blir aldrig som man har t?nkt sig!

H?r sitter jag hemma med en hals som v?rker. Det b?rjade ig?r morse n?r jag vaknade och blev bara v?rre under dagen. Det ?r ju inte direkt optimalt att ha ont i halsen och sv?rt att prata n?r man som jag jobbar i en telefonsupport.

Tog mig p? n?got vis igenom dagen i alla fall, ?ven om det inte k?ndes helt optimalt. Sedan har jag varit hemma och tack och lov f?tt vara tyst.

Jag skulle ju beh?va st?da denna helgen, men hur farao ska man palla med det n?r man har ont o k?nner sig h?ngig som en gammal… ja, s? h?ngig s? jag inte ens kommer p? n?gon bra j?mf?relse.

N?ja, det f?r ju l?sa sig p? n?got vis, f?rhoppningsvis ?r jag b?ttre i morgon s? jag orkar fixa d?.

N?sta vecka blir en annorlunda arbetsvecka. M?ndag och tisdag ?r jag heldagar p? jobbet, p? onsdagen ?r jag ledig p? f?rmiddagen f?r att min l?genhet ska besiktas (d?rav att jag m?ste st?da!). P? torsdag och fredag ska jag till R?nninge p? skyddsombudskurs med facket. Och sedan l?rdag och s?ndag ska vi med jobbet till Saltsj?baden p? m?lstyrningshelg. M?ndag och tisdag i veckan efter ?r jag tack och lov ledig. Thank god. :)

Nu ska jag g?ra en mugg t? till och forts?tta tycka synd om mig sj?lv, f?r det ?r jag bra p?

Dela i Sociala medier