?nnu en blogg

V?r v?n Aftonbladet har b?rjat med ”veckans blog”. F?rst ut var Fatou och hennes blogg om livet som ton?rsmorsa. Fatou skriver inspirerande, roligt och med en stor portion humor.

Bland de roliga episoderna finns Fatous ber?ttelse fr?n den 23 juni om h?riga ben i dotterns s?ng:

”Ja, men han missade bussen…” Jag ”Missade bussen? Jag gick och la?mig kl.22 och d? skulle han snart hem, och sista bussen g?r kl.24….F?rklara det…” B: ”Men ta det lugnt, du f?r det att l?ta som det ?r v?rsta grejen…” Jag: ”Ja, men det ?R det f?r mig…V?RSTA grejen…” B: ”Men hall?, vi har inte haft sex, om du tror det…”(M?ste hon s?ga DET ordet???) ”Ja, men det har inte med det att g?ra, Binta!”

L?s Fatous sp?nnande blogg p? MSN Spaces:
http://spaces.msn.com/members/fatoutouray/

Dela i Sociala medier