Snoppf?rstoring skapar regeringskris?

Det ?r kris i den Thail?nska regeringen rapporterar Expressen idag.
Orsaken ?r att n?gon av ministrarna i regeringen har f?rstorat snoppen. Detta har framkommit sedan en kvinna blivit st?md f?r ?rekr?nkning av en platsikklinik. Kvinnar har p?st?tt att hennes ansiktsoperation misslyckats och till vittne vill hon ha en av de Thail?nska ministrarna, som hon p?st?r att hon m?tt p? kliniken. F?r att f? detta st?d placerade sig p? trappan till regeringskansliet och uppmanade ministern att komma ut. Thailands premi?rminister Thaksin Shinawatra ?r mycket uppr?rd ?ver det intr?ffade som han anser drar skam ?ver hela regeringen. Shinawatra har d?rf?r kr?vt att den skyldige ministern skall tr?da fram.

– Problemet med mitt ansikte ?r st?rre ?n problemet med din penis, sa kvinnan enligt AP.

Dela i Sociala medier