L?genhetsletandet ?r ?ver!


I eftermiddags ringde de fr?n Stockholmshem f?r att tala om att jag har f?tt den 2a jag har varit och kollat p?. Jag stod som tredje spekulant p? den, men fick den ?nd?, s? den 1 november 2005 skall det flyttas s? det st?r h?rliga till. :)

Den nya boningen ?r ocks? placerad h?r i S?derort, s? rent geografiskt ?r f?rflyttningen knappt en kilometer f?gelv?gen. Den nya boningen ?r en tv?rumsl?genhet p? 60 kvadratmeter, med balkong mot en mysig g?rd. K?ket och matrummet g?r i vitt, vardagsrummet i lila, sovrummet i bl?tt och hallen i en n?got mer obeskrivlig form… Badrummet ?r just tackvare ett litet f?nster placerat ovanf?r badkaret. Enda nackdelen ?r v?l att s?v?l badrum som sovrum ?r placerat ut mot en t?mligen t?tt trafikerad v?g, men bullerplank ska nog g?ra det uth?rdligt – och med tanke hur n?ra E4 jag bodde i S?dert?lje s? ska det nog g? bra!

Ser redan nu fram mot denna nya boning. Planskissen f?r l?genheten ser du h?r bredvid och var sn?ll och klaga inte p? att den ?r sned, jag orkade inte scanna el?ndet s? jag tog helt enkelt och fotade av den. Resultatet var kanske inte helt lyckat, men det f?r duga. (Klicka p? bilden f?r st?rre version!)

F?rsta veckan i september blir det kontraktsskrivning och d?refter v?ntar besiktning av min nuvarande l?genhet den 7 september.

Idag var s? f?rsta arbetsdagen efter semestern och guuuud vad jag k?nde mig ringrostig. Till en b?rjan gick ingenting som det skulle. Att jag dessutom hade sv?rt att somna i g?r kv?ll gjorde inte saken l?ttare. Jag har i alla fall ringt till Tele2Comviq och bett om ett nytt SIM-kort. Det kommer troligen redan i morgon.

Dela i Sociala medier