Tr?ngt i s?ngen…

Det blir v?ldigt tr?ng i s?ngen n?r man ska ha b?de en labrador retriever som breder ut sig, en n?got omf?ngsrik husse och inl?nad cocker spanniel i s?ngen. Vaknade i natt och hade knappt plats f?r mina ben, dessutom ?r jag ju s? sn?ll s? jag kan ju inte bara sparka ner dem… N?ja, f?r v?l skylla mig sj?lv antar jag.

Jag ?r ledig idag. Sk?nt. Ska strax ta och s?tta mig i en bil och glida in till stan, ska ?ka och skriva kontrakt p? min nya l?genhet. Sp?nnande.

Brottas dock med ett stor problem fortfarande: N?mligen det h?r med internet och vad som ska h?nda med servrarna under den nertid som flyttandet inneb?r. Min f?rsta plan var ju att st?lla dem hos Jocke, men den planen gick i st?pet eftersom de ocks? ska flytta. S? om n?gon ?r intresserad av att ta hand om tv? stycken Linux-servrar (som beh?ver fasta IP-nummer) n?n m?nad s? g?r det bra att h?ra av sig till web[at]joche.se…. :)

Dela i Sociala medier