S? j?kla tr?tt…

I g?r var det veckans m?ndag och som vanligt mycket att g?ra p? jobbet. Jag kom 20 minuter f?r sent, hade n?mligen totalt gl?mt att st?lla v?ckarklockan. Jag och Skippen vaknade tack och lov i rimlig tid f?r att ?nd? hinna bege oss iv?g till jobbet.

V?l p? jobbet fick jag veta att min kollega H var sjuk, och jag fick fr?gan om jag kunde t?nka mig att g? in p? hans beredskap. Ja tackade ja och gav mig inte ont anande hem fr?n jobbet.

Kv?llen var lugn, ?nda fram till strax efter klockan 22. D? brakade det loss. S?karen b?rjade tjuta och leva r?vare medan jag pratade med Nanna. Sen kunderna ringa i en strid str?m stora delar av natten fram till klockan 04.20.

Efter ett par timmars s?mn s? vaknade jag igen och gav mig av till jobbet.
N?. S? var det inte. Klockan 07.45 vaknade jag, d? hade jag redan b?rjat jobba f?r fem minuter sedan. Ringde in till jobbet och talade om att jag var p? v?g, snart. 25 minuter senare hade jag klappat Skippen klart och kom ur s?ngen, strax innan nio var jag p? jobbet. Klockan 15 ?kte jag d?rifr?n igen.

Nu ?r kollegan H p? jobbet igen och har f?tt ta ?ver jourandet. Tack f?r det!
I kv?ll ska jag g? och l?gga mig tidigt.

Dela i Sociala medier