Modem = l???????ngsamt

Det g?r inte fort n?r det g?r l?ngsamt. Modem ?r l?ngsamt.

Jag f?rst?r inte. Bredbandsbolaget s?ger att det tar tre till fem veckor att flytta mitt bredband. Idag var en tekniker fr?n Telias n?tbolag Skanova ute och kopplade loss mig fr?n plinten jag bott p? p? telestationen. Han l?gger sladden p? golvet och g?r. Om tre till fem veckor kommer han tillbaka, letar reda p? sladden p? golvet och stoppar in den i den plint jag flyttat till. Var n?nstans ligger problemet, egentligen?

Jag vill ju inte tro att det ?r min leverant?r som maskar, men jag vill inte heller tro att det ?r Skanova som g?r det. Men helt klart ?r att n?gon instans i detta har fruktansv?rt d?liga rutiner. Och medan de har d?liga rutiner sitter jag h?r p? mitt modem och tickar in tio?ringar till Telia. Tack f?r det, Bredbandsbolaget!

Dela i Sociala medier